Папи Ханс, за когото се говори, че ще има рубрика

...
Папи Ханс, за когото се говори, че ще има рубрика
Коментари Харесай

Папи Ханс забрави португалката - slava.bg

Папи Ханс, за който се приказва, че ще има графа в новото вечерно шоу на бТВ, обърна вечно тил на огромната си обич - португалката Рита, написа HotArena.

От няколко месеца насам двамата напълно са спрели връзката си и се държат по този начин, сякап в никакъв случай не са имали нещо общо. До зимата екзотичната госпожица беше измежду дребното дами, които Константин Трендафилов, както е същинското му име, следваше в обществените мрежи. Той не пропускаше и обществено да изрази благосклонностите си към нея като харесваше съвсем всяка нейна фотография.

От интернет любовта им обаче към този момент няма и диря. Причина за разлъката е най-много дистанцията, което ги дели. Рита няма никакви планове да напусне гореща Портигалия и да зареже живота си там, с цел да е с нашенеца. Той също декларирал, че не вижда бъдещето си отвън България за момента, защото тук гради кариера и е звезда.

Двамата си дали сметка, че не могат да поддържат връзка от разстояние и откакто не могат да са дружно, е по-добре да се разделят. Папи нееднократно е признавал, че огромната му обич досега е точно португалката. За първи път той описа за нея до момента в който беше във ВИП Брадър.

"Това са най-хубавите връзки с жена, които съм имал в миналото. Просто ми пръсна мозъка ", искрено показа той. С Рита се срещнали през лятото на 2018, до момента в който тя била у нас по студентска прогарама. Изкарали дружно единствено 2 месеца, които обаче били задоволителни на Папи да хлътне по нея. След това тя трябвало да се прибере в Португалия.

Продължили да споделят онлайн, само че последователно чужденката се отдръпнала. Миналата година артистът пусна песента "Твой ", която посвети точно на Рита. Тогава двамата почнали отново да си пишат и възприятията отново пламнали. Миналата есен Папи даже отпътува в Португалия точно при далечната си изгора, само че не съумя да остане там дълго време. Точно след любовния воаяж връзките им завършили.

В светските среди се приказва, че точно екзотичната португалка е повода за раздялата на Папи и Дара. Двамата бяха дружно към година и изрично отричаха посред им да е застанал трети човек. Обясненията им обаче радикално се разминават.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР