Папи Ханс се опитва по всевъзможен начин да преодолее голямата

...
Папи Ханс се опитва по всевъзможен начин да преодолее голямата
Коментари Харесай

Папи Ханс до болка откровен, издаде тайни

 Папи Ханс се пробва по всякакъв метод да преодолее огромната загуба на татко си. Видяхме какъв експерт е на сцената на " Като две капки вода ", на която излезе и пресъздаде облика си дни след жестоката драма в фамилията си.

Ето, че в този момент прави и първите си самопризнания за най-тежкия миг от живота си.

Той показа, че загубата на непосредствен мъчно се преодолява, само че и че с околните му са отделили цяла година, с цел да се сбогуват и някак да свикнат с следствията, защото били наясно с болестта, която не била от през вчерашния ден, написа " Уикенд ".

Проф. Трендафилов е умрял от рак на белите дробове с разсейки. Лекарите са решили, че няма смисъл от интервенция. Малко откакто това стана ясно, бе тиражирана информация, че бащата на Папи Ханс се е разболял, откакто се наложило да се огласи, че е бил помощник на някогашната Държавна сигурност. Дали е по този начин обаче, признава за първи път самият реализатор:

" Не, истината е друга. Носел е рака в себе си от 3-4 години, съдейки по стадия, в който го открихме. Тоест разболял се е доста преди този момент, за което говорите. Въпросното разгласяване изобщо не е раздрусало татко ми по никакъв метод, тъй като той постоянно е бил пъклен прям човек.

Никога никого не е измамил през живота си. Не е излъгал, откраднал, не е на направил нищо неприятно. Баща ми просто е имал неприятни спречквания с една неуместна система, която го е принудила да симулира, че й оказва помощ по някакъв метод ". И продължава с още по-болезнен звук:

" Баща ми е измежду най-страхотните хора, които съм имал удоволствието да познавам, а и той мислеше същото за мен. Винаги сме се разбирали доста. Възхищавам се на това, какъв брой свободен човек беше, по какъв начин постоянно ме е разбирал и е приемал моите инициативи с огромна усмивка.

Песента " Кекс " в никакъв случай нямаше да се случи, в случай че не бяха майка и баща. Те доста се изкефиха на парчето, колкото и това да се коства необикновено на някои. Казаха ми, че е ужасно занимателно, че е нещо друго и би трябвало да го направя “.

Папи признава, че гледа да се концентрира в уговорките си, с цел да не мисли за загубата. В момента е раздран сред няколко неща – едното е рекламната организация, която е стартирал при започване на годината.

" Намерихме си изненадващо бързо клиенти и имаме много работа ", отсича той.

Занимава се и с новото си парче, което ще бъде първата му колаборация с различен актьор. И което скоро ще бъде реалност. В " Капките “ пък е зает по няколко дни и хвърля значителен труд.

Константин, както е цялото име на Папи Ханс, изрично отхвърли да е бил уволнен от предната рекламна организация, където започнал работа още през 2009-та. Първоначално е постъпил като стажант, а в последните 4-5 години е бил креативен шеф и е ръководел екип. Решението да напусне взел самичък с идеята да сътвори личен сходен бизнес. Разделил се е другарски с сътрудници и управление.

Папи опроверга и слуховете, че няма пари. Дори отсече, че сега се намира във финансовия си разцвет. Участията му вървели добре, а организацията – още по-добре. Призна, че не се продава на ниска цена и е сключил добра договорка с " Като две капки вода ", където не е влезнал за победа, защото там се разчита най-много на гласовите данни, а конкуренцията му в това отношение е много огромна. Там се е присъединил най-много за развлечение.

В момента Папи Ханс няма гадже, а португалката, с която претърпя разтърсваща спекулация, е последната му дама. Колкото до някогашната му Дара, той отсече: " В пъклен положителни връзки сме. Тя е една от най-близките ми приятелки, непрекъснато се виждаме и си оказваме помощ за работата. С нея сме страхотни партньорчета “, написа още седмичникът.

А по отношение на слуховете, че Тита е влюбена в него, а той си лягал с Мария Илиева, Константин Трендафилов декларира през смях:

" Четох, че Тита била бясно влюбена в мен. Може и по този начин да е, знам ли (смее се). Във всеки случай, не съм го схванал. С Тита и Мария сме в ужасно близки връзки. И двете ги одобрявам доста, бързо станахме другари “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР