Папи Ханс има повод да почерпи – певецът брои 100

...
Папи Ханс има повод да почерпи – певецът брои 100
Коментари Харесай

Папи Ханс подкара кола за 100 бона

Папи Ханс има мотив да почерпи – артистът брои 100 000 лв. за чисто ново ауди. Щастливата вест показа другар на артиста пред Lupa.bg. Константин Трендафилов, който на 14 декември ще стане на 29, даде колосалната сума за „ звяр” от модела А5 coupe, взет от формалния дилър на автомобилния колос.

„ Папи Ханс не е по хвалбите, по тази причина и почерпи единствено най-близките си. Личи му, обаче, че е доста удовлетворен от покупката”, изясни нашият четец.

Проверка сподели, че колата коства 85 хиляди лв. с Данък добавена стойност, само че без куп екстри. След поръчката на капризи от вида на EBS (система за спешно спиране), електрическо отваряне на багажника, предни датчици за паркиране, темпомат, ксенонови фарове, различаване на пътни знаци, система за надзор на налягането в гумите, отопление на седалките и парктроник, цената набъбва до над 100 бона.

От няколко дни пеещият стихотворец вози в новото ауди своята обичана – португалката Рита Патрочинио, която сега е в София. Преди дни пристигна и новината, че Константин Трендафилов ще снима хубавицата в своето ново видео.

Папи приготвя план, в който за първи път ще покаже португалката. Наскоро изпълнителят на „ Кекс” се върна от родината на Рита, където снимал видеото към новата си ария. Двойката прекара няколко незабравими дни в Лисабон. Папи и Рита се срещнаха през лятото на 2018 година, когато португалката идва у нас на почивка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР