Папи Ханс има ново гадже. Певецът и писател излиза с

...
Папи Ханс има ново гадже. Певецът и писател излиза с
Коментари Харесай

Попиляха Папи Ханс заради новата му

Папи Ханс има ново гадже. Певецът и публицист излиза с чаровна русокоска на име Сара. Той разгласява няколко видеоклипа с хубавицата в обществената мрежа и с това загатна, че към този момент не е свободен. Феновете му обаче, са озадачени от избора му и не престават да го питат за някогашната му – певицата Дара.

„ Ама къде е Дара?!”, „ Защо изневеряваш на Дара?”, „ Дара е по-хубава!”, разясняват фенове на Папи. Въпреки че е разграничен с изпълнителката от две години, към момента го свързват с нея поради крепката им дружба. Младата звезда от шоуто „ Като две капки вода” даже взе присъединяване в клипа към последната ария на Константин – „ Стой си вкъщи”. С това двамата предизвикаха още клюки, че са възобновили интимните си връзки.

Истината обаче, се оказва друга. Константин Трендафилов, както е истиското име на Папи Ханс, и Дара продължава да са доста положителни другари, само че сантименталната им връзка от дълго време е завършила. Изпълнителят на „ Кекс” има нова жена в живота си на име Сара. Хубавицата не е известна в общественото пространство, само че съгласно осведомени се занимава с танци. Любовта към изкуството и музиката я събрала с Трендафилов, само че дали ще излезе нещо съществено от това въодушевление, към момента не е ясно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР