Папастатопулос под въпрос за двубоя с ЛестърЦентралният защитник на Арсенал

...
Папастатопулос под въпрос за двубоя с ЛестърЦентралният защитник на Арсенал
Коментари Харесай

Папастатопулос под въпрос за двубоя с Лестър

Папастатопулос под въпрос за дуела с Лестър
Централният бранител на Арсенал Сократис Папастатопулос е под въпрос за идния дуел с Лестър от 9-ия кръг на британската Висша лига. Гръцкият защитник получи травма на глезена и бе сменен на почивката на мача на Гърция против Финландия в шампионата Лига на нациите, изгубен с 2:0.

Това би основало спомагателни грижи на мениджъра на,,артилеристите “ Унай Емери в избора на двойка централни бранители за срещата с,,лисиците “ в понеделник. Константинос Мавропанос ще остане отвън игра най-малко до края на месеца, до момента в който обявилият своето отдръпване от националния тим на Франция Лоран Косиелни ще се завърне на терена след травмата на ахилеса си най-рано през ноември. Освен тях в лазарета на,,топчиите “ остават Дани Уелбек и Петър Чех, които имат контузии на подколянното сухожилие.

Аарън Рамзи въпреки всичко е разполагаем, откакто пропусна гостуването на Уелс на Ирландия от шампионата Лига на нациите поради раждането на близнаци на жена му Колийн. Арсенал в търсене на седми следващ триумф във Висшата лига, а дуелът с Лестър е този понеделник от 22:00 часа на,,Емирейтс “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР