Папараците на "България Днес" уловиха миньончето на "Пайнер" да обикаля

...
Папараците на "България Днес" уловиха миньончето на "Пайнер" да обикаля
Коментари Харесай

Мара Отварачката подкара звяр за 200 бона

Папараците на "България Днес " уловиха миньончето на "Пайнер " да обикаля допустимо най-скъпите магазини в столицата с ултрамощното си ново возило.

Справка на вестника демонстрира, че сходен модел "Мерцедес " и с съответно подобен тунинг коства 150 000 лева, освен това втора употреба. Чисто новият модел доближава до галактическите 200 000 лева

Такива суми явно не са непостижими за Мара Отварачката. Тя е общоизвестна със своя афинитет към първокласните придобивки и скъпи дарове, а певицата не стопира да се глези с дарове. От папарашките фотоси излиза наяве, че Мария въобще не пести кеш, когато си хареса маркова дрешка или украшение.
С няколко торби и кутийки на разположение певицата излезе от магазини на изтъкнати световноизвестни дизайнери. Нещо повече - Мария грее и това е очевидно за всички.

Усмивката не слиза от лицето на певицата, което усъмни много завистници в чалга средите дали пък инцидентно любовният й живот не е в напредък. Съвсем неотдавна Марчето смени и цвета на косата си, като от брюнетка още веднъж стана русокоска.
"Когато жена сменя цвета на косата си... е ред за нов мъж ", съскат нейни врагини в обществените мрежи.

Каквото и да се случва обаче под чаршафите, изпълнителката на "Всичко неразрешено " за момента тя зорко го пази в загадка. Или най-малко се пробва по всякакъв начин.
Както наскоро само "България Днес " научи и заяви, нисичката певица има алъш-вериш с много по-младо от нея момче.

Става дума за 20-годишен симпатяга с името Борис. Младокът с приятна визия и атлетично тяло стремително завъртял главата на Мария и тя постоянно му гостувала, с цел да му се порадва. В същото време очевидци описват, че Мария не стопира да се вижда с богаташа от Стара Загора Ангел Тенев, по-известен като Свинаря. Така че кое е формалното гадже на пайнерката си остава тайнственост.

Междувременно клюкари и интриганти не стопират да нищят тематиката по какви пътища ще тръгне в този момент старозагорката, откакто някогашният й - младият милионер Хриси Гущеров, я изостави. В момента предприемачът е влюбен до уши в друга жена и сегашен участник във "ВИП брат " - Светлана Василева, по-известна като Гонзовица. Интересна детайлност в цялата сага е, че Светлана и Мария бяха много близки приятелки по време на съжителството на Мара с Християн.

"Това е минало и затворена страница за мен. Мъжете са преходни, най-важна си остава щерка ми. Посветила съм се напълно на грижите по нея и друго не може да ме развълнува повече ", показа наскоро Мария.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР