Папараци заснеха пищните форми на 38-годишната моделка и актриса, докато

...
Папараци заснеха пищните форми на 38-годишната моделка и актриса, докато
Коментари Харесай

Кели Брук зарадва своя приятел с чисто нови огромни гърди за рождения му ден

Папараци снимаха обилните форми на 38-годишната моделка и актриса, до момента в който тя си почиваше със своя съкровен другар - фитнес инструктора Джереми Паризи - на Миконос в Гърция. Знойната актриса от Пираня 3Д напълно се е отпуснала в компанията на своя френски джентълмен. Момичето бе без грим и с разрошена коса. Затова фотосите не наподобяват на тези, които тя разгласява в Инстаграм.

 Фото © Соцсети
 Фото © Соцсети

Затова пък моделката в бял бански показва достолепия, за които множеството биха си мечтали.
 Фото © Соцсети
 Фото © Соцсети

Двойката обаче не просто ей по този начин е отишла в Гърция на отмора. Там двамата са решили да отпразнуват рождения ден на Паризи. Преди два дни Кели разгласява в Инстаграм своя фотография, на която театралничи с приятеля си. На фотографията тя е по голи гърди, които притиска към обичания си.
 Фото © instagram/iamkb
" ЧРД, @jeremyparisi. Ти ме правиш доста щастлива. Днес е твоят ден ", гласи коментар под фотоса.

 Фото © Соцсети
 Фото © Соцсети

Независимо от това, че влюбените са дружно към този момент три години, те към момента не имат намерение да минават под венчилото. По-точно, Паризи към момента го мисли. Наскоро Кели, както постоянно се случва, сама му направи предложение за брак. Но той не оцени порива на усеща, а и осъди обичаната си за неналичието на такт, тъй като могли да ги видят и чуят хората.
 Фото © Соцсети
 Фото © Соцсети
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР