Папараци от италианския град Пезаро уловиха известния състезател по мотоциклетизъм

...
Папараци от италианския град Пезаро уловиха известния състезател по мотоциклетизъм
Коментари Харесай

Започна се така, а след това папараци направиха срамни фотографии на известната двойка...

Папараци от италианския град Пезаро " уловиха " известния играч по мотоциклетизъм Валентино ръми в много пикантна обстановка на персоналната му яхта. Легендата на MotoGP прекара почивката си в компанията на своята другарка.



Двамата започнаха с замяна на нежности на борда и в един миг, откакто се разгорещили, 22-годишната Франческа София Новело даже смъкна горнището на банския си, заемайки много провокативни пози.



Роси движи с манекенката на долни дрехи от няколко месеца, тя е с 15 години по-млада от него, прецизират италианските жълти издания.



Тя е известна като " италианската Брук Шилдс ", поради приликата й с американската актриса, само че съгласно мнозина е по-хубава. В момента девойката има над 120 000 почитатели в Инстаграм, а известността й пораства с всеки ден.



Местните медии пишат също по този начин, че Франческа изцяло е трансформирала върлия плейбой и ерген Роси. 39-годишният мотоциклетист до неотдавна се кълнеше, че ще остане ерген постоянно и, чя няма жена, която да го накара да се кротне. Оказа се, че има и сега е изцяло правилен и отдаден на Франческа.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР