Папараци на „Галерия“ изловиха новинаря Антон Хекимян на море, но

...
Папараци на „Галерия“ изловиха новинаря Антон Хекимян на море, но
Коментари Харесай

Хекимян на море с майка си

Папараци на „ Галерия “ изловиха новинаря Антон Хекимян на море, само че не със знойна русокоска или колежка от Би Ти Ви, както се приказва последно време. Водещият на предаването „ Тази заран “ е на отмора с… майка си!

Хекимян е завел родителката си и двете си племеннички на къмпинг по южното ни Черноморие. Семейството е отседнало в каравана чартърен на Арапя, защото екотуризмът е измежду обичаните на Хекимян.

Журналистът съвсем не смъкна слънчевите си очила, с цел да не бъде разпознат от близките. Той избра и да плажува по тениска, евентуално нерешителен в спортната си форма. Като вуйчо за образец, през по-голямата част от времето Антон се занимаваше с племенничките си, правеха си селфита и се забавляваха.

Тези дни жълти медии го свързаха с монтажистка от Би Ти Ви поради техни по-свойски фотоси в обществената мрежа. По информация на „ Галерия “, връзките сред двамата са чисто другарски и професионални. Снимките от морската му отмора край Царево са следващото доказателство, че Хекимян няма интимна половинка до себе си.

Новинарят е самичък като куче след раздялата си с журналистката Василена Гръбчева. Мис ТВ Чар бързо обърна нова страница и заживя с доктор Асен Цеков, който стана „ Лекар на годината “. Така, до момента в който Хекимян продължава да ближе рани самичък на плажа с майка си, някогашната му постоянно показва любовта с новия си в обществената мрежа и даже се заприказва за брак. „ За първи път видях Асен на една бензиностанция, на която се бяхме уговорили да снимаме репортаж. Две седмици по-късно към този момент живеехме дружно “, описа влюбената Гръбчева.

Хекимян и Гръбчева имаха близо 5-годишна връзка. „ Готов съм за женитба, желая най-малко три деца от Василена “, призна водещият. Няколко месеца по-късно двамата се разделиха.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР