Папа Франциск прие днес на частна аудиенция американския вицепрезидент Майк

...
Папа Франциск прие днес на частна аудиенция американския вицепрезидент Майк
Коментари Харесай

Майк Пенс е на частна аудиенция при папа Франциск

Папа Франциск одобри през днешния ден на частна визита американския вицепрезидент Майк Пенс. Двамата са разговаряли в продължение на час, осведоми Българска телеграфна агенция.

Американският вицепрезидент споделил на папа Франциск, че го е направил воин вкъщи, като го е приел на частна визита. Под думата „ воин “ Пенс засяга, че корените му са от католическо семейство, само че по-късно той самият става евангелист.

Снимка: Reuters

Вицепрезидентът на Съединени американски щати подари на папата огромен, само че обикновен дървен кръст. Той му описа, че кръстът е издялан от дърво, което се намирало в рамките на формалната резиденция на американските вицепрезиденти във Вашингтон.
Папа Франциск одобри на визита кубински танцьори Той още веднъж разгласи, че е по-добре да бъдеш безбожник, в сравнение с двуличен християнин
Папата пък подари на Пенс книги с папските си трудове, както и копие от годишното си обръщение за мир, добавя организацията. Според Франс прес папата е подарил на Пенс и медальон с изображение на ангел, символизиращ мира.

Предстои Пенс да се срещне още с италианския президент Серджо Матарела и премиера Джузепе Конте.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР