Папа Франциск покани днес католиците да се молят с него

...
Папа Франциск покани днес католиците да се молят с него
Коментари Харесай

Папата кани католиците да се молят по интернет


Папа Франциск предложения през днешния ден католиците да се молят с него по интернет, съобщи ДПА.

Главата на Римокатолическата черква направи това, до момента в който представяше през днешния ден профила си в мобилното приложение " Клик ту прей " ( " Кликни, с цел да се помолиш " ).

То ще бъде формалното мобилно приложение на папската интернет платформа Световна молитвена мрежа (Worldwide Prayer Network), се споделя в известие на Светия трон.

Когато изберат секцията " Да се помолим с папата " в мобилното приложение или на страницата на приложението в интернет, католиците могат да видят защо има намерение да се моли папата през съответния месец, предава Българска телеграфна агенция.

Другата секция " Да се помолим с мрежата " е " пространство, където потребителите (сред които папа Франциск) могат да споделят молитвите си с други ", се изяснява в официалното съобщение.

Целта е да се сътвори платформа, която да разреши на хората " да съпроводят папата в задачата на съчувствие към света ".

Освен в " Клик ту прей " Франциск има профили в Туитър и Инстаграм. 82-годишният папа обаче неведнъж е предупреждавал, че потреблението на обществени мрежи крие заплаха да докара до понижаване на действителното другарство сред хората, отбелязва ДПА.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР