Папа Франциск отмени насроченото си за 31 май посещение в

...
Папа Франциск отмени насроченото си за 31 май посещение в
Коментари Харесай

Папа Франциск отмени посещението си в Малта

Папа Франциск анулира плануваното си за 31 май посещаване в Малта поради рецесията с ковид, заяви през днешния ден представител на Ватикана, представен от ДПА.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2097
В Малта поради COVID-19 се затварят всички магазини, с изключение на тези за храна и медикаменти

"Поради настоящата конюнктура по света и съгласно локалните управляващи и черква (визитата) бе отсрочена за по-късна дата, която ще бъде конкретизирана в допълнение ", сподели ватиканският представител Матео Бруни.

Това щеше да бъде първата задгранична аудиенция на папата за тази година и общо четвърта папска аудиенция за последните 30 години на ревниво католическия средиземноморски остров, отбелязва ДПА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2097  Католическата черква в Словакия приложи ексцентричен способ за битка с COVID-19 Католическата черква в Словакия приложи ексцентричен способ за битка с COVID-19  COVID-19 удари и по благотворителните начинания COVID-19 удари и по благотворителните начинания
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР