Папа Франциск няма да присъства на литургия днес в Рим

...
Папа Франциск няма да присъства на литургия днес в Рим
Коментари Харесай

От Ватикана съобщиха, че папа Франциск е „леко болен“

Папа Франциск няма да участва на литургия през днешния ден в Рим поради неразположение. От Ватикана показват, че Светият отец е „ леко болест “, осведоми БГНЕС.

„ Поради леко неразположение, той избра да остане в региона на Света Марта “, написа в известието на шефа на пресцентъра Матео Бруни. Там в къща за посетители живее 83-годишният папа.
" Галъп интернешънъл ": Папата, Путин и Меркел са най-харесвани от българите България измежду водещите страни в света по-одобрение на Европейски Съюз
Въпросната литургия трябваше да се организира в базиликата „ Свети Йоан Латеран “, една от най-големите църкви в Рим. Бруни добавя, че графикът на папата, като се изключи този случай, остава неизменен.

Съобщението идва в миг, когато Италия се бори да сложи под надзор най-голямото огнище на ковид в Европа – в Ботуша 400 души имат позитивни проби.
Равносметката 2019: Римският папа у нас Това е втора аудиенция на глава на римокатолическата черква у нас
Ватиканът не загатва заболяването в своето известие. Понтификът, който има единствено един бял дроб и страда от проблеми с едната тазобедрена става, доста рядко анулира среща в натоварения си график.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР