Папа Франциск изрази своята скръб и срам за съдбата на

...
Папа Франциск изрази своята скръб и срам за съдбата на
Коментари Харесай

Папата за загиналите 130 мигранти: Това е скръб и срам

Папа Франциск изрази своята „ тъга " и „ позор " за ориста на 130 мигранти, изчезнали след катурване на лодката им в Средиземно море, съобщи БГНЕС.
Европейската филантропична група SOS Mediterranee съобщи в четвъртък, че 10 тела са били видяни наоколо до преобърната гумена лодка край крайбрежията на Либия, на борда на която има към 130 души.
 Немско издание: Гълъб на мира измежду руините - папата посети Мосул, опустошен от терористи Немско издание: Гълъб на мира измежду руините - папата посети Мосул, опустошен от терористи
На църковния площад Хош ал Биаа в Мосул стана ясно за какво папа Франциск упорства да продължи пътуването си из Ирак, макар заканите за...
„ Признавам ви, че съм, която още веднъж се случи през последните дни в Средиземно море “, сподели папата пред вярващите, събрани на площада „ Свети Петър “. " Братя и сестри, дано всички се запитаме за тази неизбежна покруса. Това е миг на позор ".
" Сто и тридесет мигранти умряха в морето, това са хора, това са човешки животи, които цели два дни на вятъра молят за помощ, помощ, която не идва ", сподели понтификът. „ Нека се помолим за тези братя и сестри и за толкоз доста други, които не престават да умират в тези трагични пътувания. Нека се молим и за тези, които могат да оказват помощ, само че избират да погледнат в другата посока. "
Неправителствени организации упрекват страните от Европейски Съюз, че освен не са помогнали на мигранти в заплаха в Средиземно море, само че и са. Досега тази година над 450 мигранти са починали в Средиземно море, оповестява Международната организация по миграция, множеството от които се пробват да доближат до Европа от Тунис или Либия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР