ПАОК ще излезе с 18-годишен нападател и шестима нови титуляри

...
ПАОК ще излезе с 18-годишен нападател и шестима нови титуляри
Коментари Харесай

ПАОК дава на 18-годишен да води атаката срещу Левски

ПАОК ще излезе с 18-годишен нападател и шестима нови титуляри в мача от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите против Левски, предвиждат гръцки медии. " Сините " обаче също по този начин ще бъдат изправени против мощен отбор, който е построен за към 14 милиона евро.

От novasports.gr допускат, че старши-треньорът Разван Луческу ще пусне в центъра на офанзивата Йоргос Куцияс, който досега има по-малко от едно полувреме за ПАОК и няма маркирани голове. Португалецът Нелсон Оливейра най-вероятно е навън от състава поради счупено ребро, а испанецът Брендън Томас бе притеглен единствено преди седмица със свободен трансфер от Малага.

Хърватинът Антонио Чолак пък мина в Рейнджърс Глазгоу с трансфер на стойност 2.1 милиона евро, до момента в който Чуба Акпом се завърна в Мидълзбро след година чартърен в Солун.

" Куцияс може да бъде титуляр против Левски. Головете в контролите смъкнаха напрежението от него и аз съм удовлетворен. Той израсна доста през последната година и поради това е част от групата освен за този мач, а и за целия сезон. За футболист на неговата възраст е значимо да се учи на професионализъм и той го прави малко по малко ", съобщи Луческу преди мача в София.
 Билал Бари за първи път осъществя два гола в един турнирен мач за Левски
Билал Бари за първи път осъществя два гола в един турнирен мач за Левски

Любопитна статистика
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР