ПАОК и Арис завършиха 2:2 в дербито на Солун от

...
ПАОК и Арис завършиха 2:2 в дербито на Солун от
Коментари Харесай

Арис изпусна победата в солунското дерби срещу ПАОК

ПАОК и Арис приключиха 2:2 в дербито на Солун от 25-ия кръг на гръцката Суперлига и остави двата тима на предходните им позиции в класирането.

Олимпиакос е отпред със 64 точки, пред Арис с 48 и ПАОК с 47. Следват АЕК с 45 и мач по-малко, както и Астерас Триполис и Панатинайкос с по 42.

" Жълто-черните от Арис би трябвало да съжаляват безпределно, защото водеха с 2:0 до 87-ата минута, само че позволиха равнене в последните три от постоянното време и 5-те спомагателни минути.

Всъщност тимът на треньора Вангелис Манциос имаше първата страхотна опция в мача. В 17-ата минута след центриране на Бертолио, Бруно Гама улови топката с прекрасен удар от придвижване, само че Живкович внимаваше и с доста добра реакция мазета. Но Факундо Бертолио откри резултата в 26-ата минута, откакто засече на празна врата подаване на Даниел Мансини.

В първите 20 минути на второто полувреме ПАОК натисна да търси равнене, само че в 69-ата минута Арис приключи контраофанзива и поведе с 2:0.
Γκοοοοοολλλλλλ!!!!!! O #Vieirinha με πναλτι κνει το 2-2 στο 90+4' #PAOKARIS #slgrinterwetten
Публикувахте от в Манчини открадна топката от Цингарас, подаде на Бруно Гама, който насочи удар.аЖивкович боксира, само че Манос получи топката и вкара за 2:0.

Домакините продължиха да търсят голове, като на първо време желаеха дузпа поради фаул против Андрия Живкович, който беше прегледан с ВАР, само че съдията Шимон Марчиняк от Полша не я даде. В 84-ата минута Делизис от Арис почисти топката от голлинията с глава, само че след още три исландският бранител Ингесон понижи, откакто беше пропуснат при изсипана топка от ляво. В 95-ата минута драмата стана цялостна, откакто вратарят Буше фаулира в наказателното поле същият състезател, а Виейриня вкара за 2:2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР