Панталоните, считани някога изключително за мъжки елемент от гардероба, отдавна

...
Панталоните, считани някога изключително за мъжки елемент от гардероба, отдавна
Коментари Харесай

Как да изберете панталон в зависимост от типа на фигурата

Панталоните, считани в миналото извънредно за мъжки детайл от дрешника, от дълго време печелят женските сърца с помощта на тяхното улеснение. Правилно определеният панталон ще ви добави женственост и сполучливо ще подчертае преимуществата и ще скрие минусите. Когато избирате панталон, концентрирайте се освен върху стилните трендове, само че и върху характерностите на вашата фигура.

1.

2.

1. „ Ябълка “

3.

Дамите с такава конструкция имат много необятна талия, наедрял бюст и тесни бедра. При този вид дами краката нормално са много слаби и дълги. Задачата на панталона в този случай е „ да скрие “ корема.

4.

Препоръчително е: типичен прав панталон, модели с необятни крачоли, направени от лек плат, леко скъсена дължина (добре е да се носят с токчета), модели с висока и междинна талия.Струва си да разгледате и панталон с цип в профил или с разтеглив колан, с цел да скриете стърчащия стомах. Горната част на облеклото би трябвало да е свободна, с цел да отвлече вниманието от непотребните гънки в талията.

Не е целесъобразно: скини модели с ниска талия (гънките на талията ще изпъкват още повече), подгъви на крачолите.

 2. „ Круша “

5.

Жените с фигура под формата на круша се отличават със свити, към тесни плещи, необятни и едри бедра и доста добре обрисувана талия. При този вид фигура панталонът не би трябвало да притегля вниманието към бедрата.

6.

Препоръчително е: типичен панталон, панталон с разкроени крачоли. Избирайте модели със междинна талия, които прилягат компактно, само че не прекомерно,  около талията и бедрата. Когато избирате горната част, не забравяйте, че тя би трябвало да приключва над или под най-широката част на бедрата. Подчертайте тънката си талия със стеснена жилетка или запасан в панталона топ, не забравяйте и за токчетата.

Не е целесъобразно: доста стеснен панталон, който ще подчертава върху прекомерно необятния ханш. Избягвайте всички детайли, които основават непотребен размер в бедрата, в това число задни и изпъкнали странични джобове, гънки.

 3. „ Обърнат триъгълник “

7.

Тази конструкция е противоположна на „ крушата “: стеснен ханш и необятни плещи, момчешки вид фигура. Избирайте панталони, които усилват размера на бедрата и долната част на тялото като цяло.

8.

 Препоръчително е: всичко, което не пасва на „ крушата “, е ваше. Може също да носите панталони с разкроени крачоли, торбести полу-спортни панталони или дънки вид „ boyfriend “, панталони в светли и ярки цветове с едри шарки и десени.

Не е целесъобразно: ограничен и прилепващ панталон в мрачен цвят: в композиция с ослепителен или ярък топ, той образно ще направи долната ви част още по-къса от горната.

4. „ Правоъгълник “

9.

Правоъгълната конструкция при дамите допуска и форми, които нямат особени извивки. Раменете и ханша са съвсем еднотипни. Дамите с този вид фигура постоянно са високи, с дълги крайници. „ Правоъгълникът “ може да си разреши панталон, направен от кадифе и други платове, които образно усилват размерите.

10.

 Препоръчително е: избирайте прилепнали модели, с колан и други украшения в региона на талията. Потърсете панталон, който добре пасва на вашите форми, който ги прави по-заоблени. Да се прикрие плоското дупе може благодарение на джобове, кормила и други обемни елементи. Леко скъсените и скини модели съвършено ще подчертаят дългите ви тънки крайници.

Не е целесъобразно: прав по цялата дължина модел, дънки вид „ boyfriend ”, които могат да създадат вашия контур да наподобява квадратен от задната страна. Моделите с висока талия ще основат спомагателна отвесна линия от бюста до бедрата и ще подчертаят неналичието на талия

5. „ Пясъчен часовник “

11.

Тази конструкция на женската фигура през днешния ден се смята за най-привлекателна. Както гърдите, по този начин и бедрата са със съразмерни пропорции. Талията е тънка и добре подчертана.

12.

Препоръително е: в този случай съвсем няма ограничавания, можете да си позволите всевъзможни модели: от типичен до най-екстравагантен.

Не е целесъобразно: макар обстоятелството, че множеството модели панталони ви подхождат, би трябвало да вземете поради вашите самостоятелни параметри: височина, тегло, структурни особености на тялото. Ако бедрата са прекомерно огромни, избягвайте същото, което би трябвало да избягвате и при „ крушата “. Ако сте ниски, избирайте модели за образно удължение на краката (панталон със стрелки, модел с висока или междинна талия и отвесни райета).

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР