Панорама на университетите, под ръководството на Център за личностно и

...
Панорама на университетите, под ръководството на Център за личностно и
Коментари Харесай

Панорама на университетите, организирана от Община Благоевград, съвместно с ЦЛТРДБ се проведе в Благоевград

 dsc_0891  dsc_0903  dsc_0905  dsc_0892  dsc_0906
Панорама на университетите, под управлението на Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград се организира в регионалния град. Срещата протече благодарение на кариерни консултанти, представители от ЦЛТРДБ.

Участие в панорамата взеха представители от 14 университета от цялата страна. Целта на събитието беше кандидат- студентите от Благоевград, както и техните родители, да се срещнат обширно с висшите образователни заведения, да получат информация за специалностите и реда за кандидатстване в другите университети.

Директорът на Център за личностно и креативно събитие на децата на Благоевград- Цветанка Гаврилова сложи началото на Университетската гледка, която бе публично открита, през днешния ден пред зала „ 22 септември “.

В панорамата бяха показани двата елитни университета в Благоевград- Американски университет в България и ЮЗУ „ Неофит Рилски “. В самодейността се включиха още Висше транспортно учебно заведение „ Тодор Каблешков ”, София; Военна академия „ Георги Стойков Раковски ”, София; Лесотехнически университет, София; Медицински университет, Плевен; Национална спортна академия „ Васил Левски ”, София; Нов български университет, София; Стопанска академия „ Димитър А. Ценов ”, Свищов; Тракийски университет – Стара Загора; Университет за национално и международно стопанство, София; Университет по хранителни технологии, Пловдив; Химикотехнологичен и металургичен университет, гр.София.

Община Благоевград, взаимно с Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград провеждат Панорама на университетите за първи път в Благоевград, като концепцията е тя да се трансформира в обичайната.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР