Панорама на средното образование ще се проведе днес от 10.00

...
Панорама на средното образование ще се проведе днес от 10.00
Коментари Харесай

Панорама на средното образование днес и утре във Варна

Панорама на междинното обучение ще се организира през днешния ден от 10.00 до 18.00 ч. и на следващия ден, 11 май, от 10.00 до 16.00 ч. в Юнашкия салон във Варна. Форумът ще събере всички професионални, профилирани и междинни учебни заведения в морската столица и две професионални гимназии от Добрич и Белослав. За първа година в ревюто ще взе участие и фирма-работодател. Организатор е Центърът за кариерно насочване (ЦКО), дирекция „ Образование и юношески действия “ към Община Варна.

Актуалните профили и специалности в междинното обучение за идната образователна 2023/2024 година ще бъдат показани пред кандидат-гимназисти и техните родители. Целта на събитието е подкрепяне на кариерното насочване на учениците от седми клас посредством даване на информация за опциите за продължение на образованието в гимназиална степен.

Представители на учебните заведения, взаимно с кариерните консултанти от общинския Център за кариерно насочване, ще бъдат на място за съвещания на възпитаници от 6, 7 и 8 клас. Презентации, произведения от практическото образование, макети, модели, демонстрации, осведомителни материали и танци чакат всички възпитаници, родители и посетители на панорамата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР