Паноптикум е авторски спектакъл, създаден от четири актриси - Ева

...
Паноптикум е авторски спектакъл, създаден от четири актриси - Ева
Коментари Харесай

Любов, смях и сълзи: четири актриси в най-искрения си спектакъл

" Паноптикум " е авторски театър, основан от четири актриси - Ева Данаилова, Екатерина Георгиева, Розалия Абгарян и Светла Рангелова.

Те приключват дружно НАТФИЗ през 2014 година в класа на проф. Ивайло Христов. И от този момент творят в изискванията на театралната реалност в България - коя както може.

Ева е част от трупата на Народния спектакъл. Екатерина две години е част от Варненския трагичен спектакъл „ Стоян Бъчваров ”, а сега е в състава на Сатиричния спектакъл " Алеко Константинов ". Розалия също е била актриса в Сатиричния спектакъл, а в този момент е в Бургаския спектакъл " Адриана Будевска ". Светла две години беше част от трупата на Старозагорския спектакъл „ Гео Милев ”, сега е актриса на свободна процедура.

След близо четири години пауза в общите им планове вземат решение да обединят сили и дружно да основат зрелище, в което да употребяват всичките си умения вкупом - актьорски, музикални, танцувални, драматургични и най-много човешки.

Резултатът е " Паноптикум " - на 7 октомври и 18 ноември от 18:30 ч. в Студио 5. Искреността е главният мотор в цялото зрелище, тя е средството, което буди по едно и също време смях и съчувствие. А в спектакъла Ева, Екатерина, Розалия и Светла съчетават монолозите, песните, танците, пантомимата, художествената гимнастика, графическите изображения, открития разговор, с цел да забавляват и развълнуват публиката.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР