Паникьосаният Иво Ковач от Ню Хемпшир се е обадил на

...
Паникьосаният Иво Ковач от Ню Хемпшир се е обадил на
Коментари Харесай

Бърза Помощ Са Виждали Всичко, Но Каквото Изкараха От Задника На Иво, Никога! Как Можа Да Вкараш Пухи!

Паникьосаният Иво Ковач от Ню Хемпшир се е обадил на незабавния номер 911 в 3 сутринта. Първоначално диспечерът си мислел, че е смешка, само че незабавните медици заварили страшната панорама – агонизиращ мъж със заклещена катерица в ан*са!

Последвала е незабавна оперативна операция на място, защото подивялото животно е драскало и хапело, е застрашавало живота на злополучния мъж. В следствие гризачът е убит и отстранен от отверстието на индивида, написа WNDR.

Оказва се, че катеричката Пухи е домакински любим на самотния мъж. Обяснението му за странната обстановка е, че се е подхлъзнал гол в банята и е паднал върху гризача, само че проверяващите и медиците са сигурни, че става въпрос за извратена игра.

В последна сметка, мъжът ще оцелее след голям брой шевове, само че ще му остане извънредно мъчителният спомен за случката – урок за цялостен живот.

Колкото и необичайно да звучи незабавните медици са се нагледали на извънредно странни случки! Освен предмети от бита, хората употребяват и всевъзможни животинки за извратените си действия – змии, зайчета, плъхове, хамстери, риби, имало е случай даже и с домашна котка!

Никога не правете това!/BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР