Паникьосани туристи отменят своите почивки до остров Бали поради опасения,

...
Паникьосани туристи отменят своите почивки до остров Бали поради опасения,
Коментари Харесай

Защо вече никой не иска да ходи в Бали? СНИМКИ

Паникьосани туристи анулират своите почивки до остров Бали заради опасения, че могат да ги арестуват, тъй като вършат секс.

Нови закони, които към момента не са признати, оферират да се забрани на неженени двойни да вършат секс или да живеят дружно на острова, оповестява „ Дейли Стар “, представено от pochivka.blitz.

Законодателите в Индонезия предложиха за разискване пакет закони, свързани с моралното държание. Те засягат и всички хора с нетрадиционна полова ориентировка, защото страната не признава еднополови бракове.



Като реакция на тези промени държавното управление на Австралия обнови туристическата си информация за свои жители, предупреждавайки ги законовите промени, които се чака да бъдат признати идната седмица.

Австралийците са измежду най-многобройните гости на известния остров. Той е желано място и от доста европейци.

Според новите закони, извънбрачният секс ще бъде неразрешен, както и извънбрачните връзки. Силно ще се лимитират опциите за прилагане на контрацептиви и осъществяване на аборт.



Според ревизирания углавен кодекс, обиждането на религията, страната или президента също ще се смятат за нарушаване не закона.

Ако измененията бъдат признати, това ще окаже голямо въздействие върху туристическата промишленост, която е главният източник на доходи в индонезийската стопанска система.



Австралийска бизнесдама, която ръководи 30 вили на остров Бали, съобщи, че към този момент би трябвало да се оправя с доста анулирани резервации.

„ Законът даже още не е изменен и към този момент имам отказани резервации. Един клиент сподели, че към този момент няма да идват в Бали, тъй като не са женени “, оплака се Елизабет Травърс.

Тя счита, че тези закони могат да бъдат по-пагубни за туризма от тероризма и изригванията на вулкани.



„ Продължавах да работя по време на две бомбени набези и няколко естествени бедствия. Мисля, че в случай че държавното управление съществено мисли да наложи тези закони, туристическият бизнес ще бъде погубен и ще постави завършек на живота на Бали подобен, какъвто го познаваме “, безапелационна е бизнес дамата.

Андреас Харсоно, старши откривател в “Human Rights Watch ”, уточни: „ Проектът за нов углавен кодекс на Индонезия е пагубен освен за дамите и религиозните и полови малцинства, само че и за всички индонезийци.



Законодателите би трябвало да отстранен всички дискриминационни членове преди да ги одобряват “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР