Паниката около коронавируса, който все още не е регистриран в

...
Паниката около коронавируса, който все още не е регистриран в
Коментари Харесай

Пълна истерия! Бургазлии питат ходжа за магия за коронавирус

Паниката към ковид, който към момента не е регистриран в България, и оповестената национална грипна зараза, взима нови измерения. С изключение, несъмнено, на учениците, които не са изключително обезпокоени от обстоятелството, че им е неразрешено да припарват до класните стаи.

Възрастните обаче към този момент изкупиха медицинските маски и огромна част от противогрипните препарати от аптеките. Някои от тях даже родиха рядкости с ексцентрични си способи да плануват дали имунната им система не е застрашена.

Изненадан остана даже най-младият ходжа в България – Алейдин. Родопчанинът показа пред БургасИНФО, че напряко недоумява по какъв начин може интелигентни дами с хубава работа да го търсят, с цел да го питат дали им е направена магия да се разболеят от ковид и ще ги хване ли и тях грипната зараза.

„ Виждал съм доста вълшебства – човек да се разболее, да остане без работа, да не му върви бизнесът, да му е завързан шансът - да не може да се ожени и да няма деца. Но тъкмо за ковид и за грипна зараза магия няма. Успокойте се”, приканва родопският ходжа.

Освен в Бургас, най-вече такива въпроси са му задавали в Благоевград и Пловдив.

Според Алейдин коронавирусът ще подмине нашата страна. Дали е по този начин обаче, занапред следва да забележим. „ За да се предпазим от останалия грип като родопчанин поучавам хората да употребяват чисти био храни и най-много плодове”, декларира той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР