Паниката около избухналата епидемия от коронавирус в Италия доведе до

...
Паниката около избухналата епидемия от коронавирус в Италия доведе до
Коментари Харесай

Отмениха дербито между Ювентус и Милан, обмислят забрана на всякакви спортни мероприятия за месец

Паниката към избухналата зараза от ковид в Италия докара до следващата смяна във футболния календар в страната. Реваншът сред Ювентус и Милан за Купата на Италия, който трябваше да се изирае на следващия ден вечер, публично е анулиран и срещата няма да се организира. Първоначално се оакваше дуелът да се играе без аудитория, само че в този момент даже този вид е отритнат и мач няма да има.

Нещо повече, организация “ANSA” оповестява, че държавното управление обмисля да забрани всички спортни мероприятия в страната за месец напред, което ще докара до същински безпорядък.

Новината за отлагането на конфликта сред Ювентус и Милан пристигна часове откакто рейсът на “росонерите” дойде в Торино.

Това е следващият отсрочен дуел в Италия, откакто преди този момент бяха анулирани по няколко мача от последните два кръга, в това число и дербито сред Ювентус и Интер.

Вчера бе оповестено, че клубовете в страната са постигнали единодушие отсрочените мачове от 26-ия кръг да се изиграят през идния уикенд, само че все още не е ясно дали и това няма да се промени. Още повече, че от Интер стачкуваха и обявиха, че ще съдят федерацията, в случай че мачът им от 26-ия кръг с Юве се изиграе преди срещата от 25-ия кръг със Сампдория.

Не е ясно какво ще се случи и с мача сред Наполи и Интер от 1/2-финала за Купата на Италия. Срещата е планувана за четвъртък вечер, като за момента е разрешено единствено локални почитатели да участват на “Сан Паоло”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР