Паниката е овладяна, децата са там, където им е мястото

...
Паниката е овладяна, децата са там, където им е мястото
Коментари Харесай

Стефан Радев с горещ коментар за паниката в Сливен

Паниката е овладяна, децата са там, където им е мястото – в учебните заведения и в детските градини. Това сподели в предаването "Лице в лице " по bTV претендентът на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев във връзка нервността от предходната седмица, когато родители всеобщо вземаха децата си от учебните заведения поради слух, че ще бъдат отнети от страната.

Тепърва службите ще проверяват кой стои зад тази злонамерена офанзива. Трябва да стигнем до отговор на тези въпроси. Ако с тази офанзива някой има за цел да придвижи предизборната борба на територията на Сливен – няма да се получи, съобщи Радев.

По мотив един от наболелите проблеми на града – с водата, кандидат-кметът уточни, че сме заложили построяването на пречиствателна станция е заложено в програмата за идващия мандат.

До края на годината ще стартира процедура по желание на реализатор. Станцията ще бъде подготвена до 2-3 години и сливенци ще пият чиста вода, даде обещание Стефан Радев.

Допреди 4 години Община Сливен беше общината с най-вече просрочени отговорности. Има нещо по-лошо от това да фалираш една община – да не разбираш, че си я банкрутирал, както разбрах по време на избирателен спор от някои от моите съперници.

В момента общината има по сметките си повече от 7 млн. лв., няма нито лев просрочени отговорности. Вече не сме в режим на оцеляване, борим се Сливен да е съвременен град, акцентира Радев.

Имаме над 200 декара асфалтирани улици, сега се вършат 10 000 квадратни метра тротоари, добави той.

Основният ни приоритет е икономическото развиване и приходите, които можем да осигурим. Имаме потребност от по-добре платени работни места. Голямата ни цел е да изградим инудстриалния парк, тъй че в случай че на следващия ден пристигна един вложител, в случай че пристигна на следващия ден, да може да стартира да строи.

Вярвам, че вложенията ще продължат да се усилват, желая Община Сливен да е готова и да можем да посрещнем този интерес, уточни претендентът на ГЕРБ за кмет на Сливен.

Имаме най-голямата програмата в страната за асистирната репродукция. Това не е единствената мярка за битка с демографската рецесия – ние би трябвало да задържаме младежите с по-високоплатени работни места, сподели още Стефан Радев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР