Паниката е овладяна, децата с в класните стаи и детските

...
Паниката е овладяна, децата с в класните стаи и детските
Коментари Харесай

Стефан Радев: До две години хората в Сливен ще пият чиста вода

" Паниката е овладяна, децата с в класните стаи и детските градини. Службите ще проверяват кой стои зад тази злонамерена офанзива. За мен, в случай че това е избирателен сюжети – изрично няма да се получи ".
ДАНС и прокуратурата са сезирани за всеобщата неуравновесеност в Сливен Част от децата, които през вчерашния ден бяха изведени от родителите си от учебно заведение, през днешния ден се върнаха в класните стаи
Така претендентът за кмет на Сливен от ГЕРБ - Стефан Радев, разяснява родителската суматоха в града, че обществените служби ще лишават деца от фамилиите им.
Как живее вашият претендент за кмет на Сливен: Стефан Радев (ГЕРБ) Основните кандидати отварят вратите на своя дом единствено пред bTV
В предаването " Лице в лице " той означи още, че сериозен проблем за града е пречиствателната станция.

" Пречиствателната станция е издигната преди 15 години, само че не е довършена и няма построени довеждащ и отвеждащ тръбопровод. Ангажирали сме се и в програмата за идващия мандат е посочено, че ще бъде пусната в употреба ", изясни Стефан Радев, който сега е кмет на града.

Проектът е на стойност над 100 млн. лв., той е по европейска стратегия, две години лишиха подготовката и прединвестиционните изследвания, с цел да осигурим финансирането, изясни още Радев, само че увери, че " до две години хората в Сливен ще пият чиста вода ".
Местните 2019 – още веднъж ти местиш: Дебатът за Сливен Сблъсък на четиримата кандидат-кметове, събрали най-вече публично доверие съгласно социологическото изследване
" Преди 4 години община Сливен беше общината с най-вече просрочени отговорности в цялата страна. Има нещо по-лошо от това да фалираш една община – да не разбираш, че си я банкрутирал ", разяснява Радев. Той означи, че в този момент общината няма нито лев просрочено обвързване. " Вече не сме в режим на оцеляване, а се борим за това Сливен да е съвременен град ", сподели претендентът за нов кметски мандат.

Като максимален проблем за града той уточни положението на уличната мрежа. " Над 200 дка асфалтирани улици и пътищата имаме през този мандат. Направили сме и огромни инфраструктурни планове – като кръстовището на " Розова градина ", както и пробивът на улица " Раковска ", уточни Радев.

Като най-важно за идващия мандат той означи икономическото развиване на града. " Имаме потребност от по-добре платени работни места, първият приоритет е да подготвим индустриалният парк, който сме замислили ", изясни Стефан Радев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР