Паника смути традиционния Глобъл Ситизен фестивал в Сентрал парк в

...
Паника смути традиционния Глобъл Ситизен фестивал в Сентрал парк в
Коментари Харесай

Фалшива паника на голям музикален фестивал в Ню Йорк

Паника смути обичайния " Глобъл Ситизен фестивал " в Сентрал парк в Ню Йорк, оповестява Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС. Част от публиката напусна за малко събитието, откакто по време на едно от музикалните осъществявания се чу мощен звук, наподобяващ пукотевица. Хората започнаха да крещят " изстрели” и се втурнаха към изходите, описват очевидци.

Chaos breaks out at Global Citizen Festival in Central Park in NYC. People sprint for Exits. #GlobalCitizenFestival pic.twitter.com/qlFB6OXcFj
— Allen Devlin (@allendevlin_) 29 септември 2018 година
След като полицията дойде на мястото на случая се оказа, че шумът е бил провокират от рухването на едно от металните ограждения към сцената. За да увери хората, че няма нищо обезпокоително, фронтменът на " Колдплей " Крис Мартин предложения на сцената един от служителите на реда. Двамата увериха публиката, че няма непосредствена заплаха и приканиха напусналите фестивала да се върнат назад и да се насладят на вечерта.
Паниката стана факт тъкмо година след всеобщата пукотевица по време на кънтри фестивал в Лас Вегас, когато бяха убити 58 души.
" Глобъл Ситизен фестивал " е събитие за хора, които вземат участие в акции в поддръжка на финансовата помощ за нуждаещите се. Тази година във фестивала участваха с изключение на " Колдплей " и темп енд блус артистът Уикенд, както и Джанет Джаксън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР