Паника по време на традиционния Глобъл Ситизен фестивал в Сентрал

...
Паника по време на традиционния Глобъл Ситизен фестивал в Сентрал
Коментари Харесай

Паника по време на музикален фестивал в Ню Йорк! Хората крещят: Изстрели!

Паника по време на обичайния „ Глобъл Ситизен фестивал ” в Сентрал парк в Ню Йорк, оповестява Агенция Франс Прес. Част от публиката напусна за малко събитието, откакто по време на едно от музикалните осъществявания се чу мощен звук, наподобяващ пукотевица. Хората започнаха да крещят „ Изстрели ” и се втурнаха към изходите, описват очевидци.

``
реклама

След като полицията дойде на мястото на случая се оказа, че шумът е бил провокират от рухването на едно от металните ограждения към сцената. За да увери хората, че няма нищо обезпокоително, фронтменът на „ Колдплей ” Крис Мартин предложения на сцената един от служителите на реда. Двамата увериха публиката, че няма непосредствена заплаха и приканиха напусналите фестивала да се върнат назад и да се насладят на вечерта.Паниката избухна тъкмо година, след всеобщата пукотевица по време на кънтри фестивала в Лас Вегас, когато бяха убити 58 души, напомня Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.

„ Глобъл Ситизен фестивал ” е събитие за хора, които вземат участие в акции в поддръжка на финансовата помощ за нуждаещите се. Тази година във фестивала участваха с изключение на „ Колдплей ” и темп енд блус артистът Уикенд и Джанет Джаксън.

/ПИК

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР