Паника избухна в Атлантик Бийч, в щата Северна Каролина, след

...
Паника избухна в Атлантик Бийч, в щата Северна Каролина, след
Коментари Харесай

Паника в Северна Каролина! Гигантско морско чудовище изплува от дълбините (Снимки и видео)

Паника избухна в Атлантик Бийч, в щата Северна Каролина, откакто гигантско морско страшилище беше забелязано край пристанището. Зрители инцидентно са снимали странното животно и разгласиха фрагментите в обществените мрежи.

В следствие се породи спор, в края на който потребителите бяха уверени, че митичното " Неси " от Лох Нес евентуално е сменило хабитата си и сега населява крайбрежието на Северна Каролина, а не езерото в Шотландия.

Странното творение провокира остри полемики, защото главата му подсещаше глава на алигатор, тяло на змия, само че... имаше и странна опашка. Дължината на тялото също е толкоз внушителна, че надалеч не наподобява на алигаторите и змиите в Северна Каролина.

Първоначалните подозрения, че това е гигантска змиорка, или алигатор, бяха оборени от множеството консуматори.  Естествено не липсваха и мнения, че то необичайно наподобява на митичното създание от езерото " Лох Нес ", което провокира и много насмешки.

" Бебе кит ", " Това е алигатор ", " Това е змиорка ", бяха най-логичните мнения на потребителите. Но по-наблюдателните не се съгласиха с това. " Не е бебе кит, а и има извивки по гръбнака, които не са присъщи нито за влечугите, нито за бозайниците. Главата е странна, само че опашката наподобява на перка ", разясняват други. Какво съгласно вас е странното творение, може да видите във видеото, както и да оставите своя коментар в полето за мнения по-долу.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР