Паническите покупки и презапасяването се превърнаха в типичен проблем в

...
Паническите покупки и презапасяването се превърнаха в типичен проблем в
Коментари Харесай

В Япония прибегнаха до страшно проклятие заради коронавируса

Паническите покупки и презапасяването се трансфораха в характерен проблем в доста страни по света на фона на разпространяването на ковид, като по рафтовете на супермаркетите към този момент постоянно липсват тоалетната хартия, дезинфектанти за ръце и трайни храни.

В Япония хората, които не са съумели да се запасят с задоволително тоалетна хартия започнаха да прибягват до крайни ограничения и да крадат рула от обществени тоалетни. В отговор на това, Минк Итачибе, която работи в общ магазин в префектура Ниигата, решила да отбрани тоалетната хартия в постройката с проклинание, предава CNN.

Коронавирус: Женски пердах за тоалетна хартия в супермаркет ВИДЕО

Итачибе забелязала, че от магазина почнали да изчезват от три до пет рула дневно, прецизира Фокус.

Тя небрежно измислила по какъв начин да реши казуса и изрисувала три очи и няколко йероглифа, след което закачила рисунката пред рулата тоалетна хартия.

Йероглифите оповестяват на всеки евентуален апаш, че в случай че си вземе тоалетната хартия, гладно страшилище ще го откри и ще го убие. Очите са знак, който доста притежатели на магазини поставят в обектите си и той демонстрира, че притежателите внимават за крадци, споделя Итачибе.

Невиждана кражба на тоалетна хартия скандализира английски град

„ Направих го като смешка, само че очевидно проработи “, съобщи тя пред CNN.

„ Исках да скандализирам хората, които крадат и да ги накарам да си мислят, че има проклинание. Хората могат да са доста суеверни в Япония “, споделя Итачибе.

Тя твърди, че откогато е окачила „ проклятието “ не е било откраднато нито едно руло тоалетна хартия от магазина й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР