Панелът на вратата, който излетя от реактивен самолет Boeing 737

...
Панелът на вратата, който излетя от реактивен самолет Boeing 737
Коментари Харесай

Сондата предполага, че на панела на реактивния самолет Boeing, който се е взривил по време на полет, са липсвали болтове

Панелът на вратата, който излетя от реактивен аероплан Boeing 737 MAX 9 по време на полет на 5 януари, наподобява нямаше четири основни болта, съгласно прелиминарен отчет на американските следователи, който даде първия формален взор върху това по какъв начин се е оформила плашещата акцидент.

Законодателите и летящата общност обезверено търсят отговори какво е предиздвикало групата да открадне чисто нов аероплан, експлоатиран от Alaska Airlines, в това, което се трансформира в цялостна рецесия на сигурността и репутацията на Boeing.

“ Каквито и дефинитивни изводи да бъдат достигнати, Boeing носи отговорност за случилото се. Събитие като това не би трябвало да се случва на аероплан, който напуща нашата фабрика “, сподели президентът и основен изпълнителен шеф на Boeing Дейв Калхун.

Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати спря 171 от самолетите Boeing 737 MAX 9 след случая, множеството експлоатирани от американски превозвачи United Airlines и Alaska Airlines, за ин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР