Пандизчията изчезнал само 2 часа, след като е изведен от

...
Пандизчията изчезнал само 2 часа, след като е изведен от
Коментари Харесай

Брутално! Страшилището Дамян Дамбея Избяга От Затвора И Извърши Неописуемо Зверство С Жена Си!

Пандизчията липсващ единствено 2 часа, откакто е изведен от рамките на пандиза.

Около час по-късно някогашната брачна половинка на Дамбея се обадила ужасена на тел. 112. Служители на Второ районно управление (на МВР) пристигнали по най-бързия метод в жилището на бургазлийката и съумели да арестуват на място избягалия пандизчия.

Заради екшъна е формирано досъдебно произвеждане против Кършовски, който заплашил с ликвидиране някогашната си. Ексчленът на печално известната тайфа на Рижите е осъден и с 14 дни карцер. Срещу него е почнало и друго произвеждане – за бягство от пандиза.

Припомняме, че Дамбея се намира зад решетките от началото на 2015 година Той получи сурова присъда, откакто в новогодишната нощ опита да обере къщата на кметицата на сливенското село Младово. Дамбея и аверът му Георги Петков обаче имали нещастието да попаднат на локалната ловна дружинка, която незабавно подгонила обирджиите. При опита за бягство Кършовски стрелял няклко пъти против хората и даже ранил един от преследвачите си.

34-годишният бургазлия е остарял познайник на полицията. Той гравитираше дълго време към „ Бандата на Рижите “, която тероризираше Бургас преди гибелта на тартора си Калоян Стоянчов-Голяма Рижа.

Дамбея е доста непосредствен и с друга известна ъндърграунд фигура Николай Пенев-Пойзъна. Двамата гордо театралничат на няколко фотоса от килията в Бургаския затвор. Пойзъна напълно скоро се върна зад решетките, защото бе задържан при започване на май за палежа на скъпи машини на „ Джи Пи Груп “.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР