Пандемията, увеличените разходи и намалените приходи в страната водят до

...
Пандемията, увеличените разходи и намалените приходи в страната водят до
Коментари Харесай

Николай Радулов: Няма причина да се очакват сблъсъци между престъпни групировки


Пандемията, увеличените разноски и понижените доходи в страната водят до убийства и принуждение. Това разяснява проф. Николай Радулов, народен представител от " ИТН " и ръководител на Комисията по " Вътрешна сигурност " в предаването " Това е България " на радио " Фокус ".
По негови думи хората, които правят закононарушения, в по-голяма част от случаите се прехранват от това. Според него последните събития в страната, приключили по драматичен метод не биха се определили като проведена престъпност.
" Бих споделил, че сякаш сега са доста слаби признаците за такова умозаключение. Последното ликвидиране, в резултат на похищение беше осъществено от двама престъпни нарушители, които бързо бяха хванати. Това не е проведена престъпност, по-скоро това е тежък престъпен акт, обвързван с групировки, които ние считаме, че дават физиономии на проведената престъпност в България. Пандемията, нарастването на разноските, понижените доходи водят до това, което се случи. И, несъмнено, не би трябвало да изключваме това, за което доста дълго се мълчи, че в България се усили и домашното принуждение ", добави депутатът.
Според проф. Радулов доста от жертвите са мълчали и внимание им се е било обърнало чак, когато са се разделили с живота си. А по отношение на хипотетични конфликти сред незаконни групировки Николай Радулов увери, че няма причина да чакаме това да се случи, защото те са присъщи за моменти, в които има битка за територия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР