Пандемията роди още един феномен за празниците, който ще се

...
Пандемията роди още един феномен за празниците, който ще се
Коментари Харесай

Баби „продават“ традиции за масата на Бъдни вечер

Пандемията роди още един феномен за празниците, който ще се окаже поредна добавка към пенсията на сръчни домакини.

В уеб страниците прелива от разгласи на баби готвачки, които популяризират дарбата си да въртят съвършени манджи и да извършват малко по малко празничните ритуали за Бъдни вечер, написа Марица.

Хората, които имат работни и домашни задължения или пък просто желаят да си починат, а не да се потят в кухнята в святата нощ, могат да си обезпечат отрупана маса за четирима против сумата от 25 лева Бабата ще обезпечи продуктите и ще сготви мечтаното постно меню.

После ще ви уведоми по телефона, че е готово за взимане. Единственото стеснение е, че ще би трябвало мераклиите сами да си го донесат до у дома, само че пък ще си спестят много старания.

В нета има и предложения от пенсионери за 35 лева, като в цената е включена и бутилка с 2 литра домашно вино. За 30 лева пък с изключение на вечерята, публикация на пенсионерка включва шансове и бижу за елхата по желание.

Мераклиите за бабините предписания се множат, само че не е ясно дали възрастните готвачки ще смогнат със поръчките. Но настояват, че сигурно няма да оставят клиентите си гладни за празника.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР