Пандемията попречи на плановете на мнозина за какво ли не

...
Пандемията попречи на плановете на мнозина за какво ли не
Коментари Харесай

Историята на една любов: Бернарда Береану и Сотир Мелев преди заветното "да"

Пандемията попречи на проектите на мнозина защо ли не - на пътувания, на тържества, на сватби, кръщанета... Е, малко на брой въпреки всичко съумяха да изпълнят плануваното и измежду тях сигурно е младото семейство на Бернарда Береану и Сотир Мелев, които си споделиха " да " през юли, а през август събраха близки и другари на празненство.

Виж още: УАУ, това Крисия ли е? Тийн звездата шашна с нови фотоси и предизвика мнения

Но историята на сватбата я знаем - както от младоженците, по този начин и от звездната тъща - актрисата Лара Златарева, позната на най-малко две генерации като кака Лара. Как обаче се стига до годежа и заветното " да "?

Виж още: Адреналин в кръвта: Божинов изненада сина си с неповторимо преживяване за рождения му ден

Пред " На Кафе " двамата описаха своята история. Оказва се, че Сотир Мелев е бил учител на Бернарда в школата на Младежкия спектакъл. Когато я одобряват в НАТФИЗ, той се свързва с нея, с цел да разбере по какъв начин са нещата, дали ѝ харесва във ВУЗ-а и тн. Така двамата стартират да си пишат всеки ден, само че възприемат един другиго единствено и само за другари.

Един ден обаче Бернарда осъзнала, че Сотир не ѝ е писал цялостен един ден, а това я напрегнало. Така осъзнала, че изпитва и освен това от другарските усеща. 

Виж още: За първата кино роля, " Игри на волята " и още: Тийн сензацията Лидия с признания 

Стигнало се до първа среща, на която обаче Сотир решил, че сред тях няма по какъв начин да се получат нещата, защото и възрастовата им разлика била сериозна. Въпреки това я поканил на нова среща и там последвала първата им целувка. 

Изображение: https://www.facebook.com/bernarda.bereanu/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР