Пандемията от коронавирус засегна особено силно финансите на Ювентус и

...
Пандемията от коронавирус засегна особено силно финансите на Ювентус и
Коментари Харесай

Роналдо може да се завърне сензационно в Юнайтед

Пандемията от ковид засегна изключително мощно финансите на Ювентус и може отборът да се вди заставен да продаде част от звездите си. Според информация на „ Marca “ най-скъпата покупка на „ биаконерите “ Кристиано Роналдо може да напусне първенците, откакто те може би към този момент не могат да обезпечават заплатата на португалската звезда и считат, че има единствено две вероятни дестинации за него - Манчестър Юнайтед или Пари Сен Жермен.

Малко евентуално е Реал Мадрид също да се включи в наддаването за някогашния си футболист, откакто го продаде единствено преди две лета, до момента в който Байерн Мюнхен не би подписал с състезател на неговата възраст - 35.

Изданието твърди още, че Пари Сен Жермен би бил вид, само че единствено при положение, че някой от Неймар или Килиан Мбапе напусне през лятото - сюжети, който остава малко евентуален.

Смята се, че Англия е единствената допустима дестинация и Юнайтед би бил любимец, защото те са "романтично свързани " с играча, "който постоянно е оставял вратата отворена " за завръщане в Юнайтед, където той играе сред 2003 и 2009 година, печелейки три поредни трофеи в шампионата и Шампионска лига през 2008 година.

Роналдо се причисли към Юве през лятото на 2018 година против сума от 100 милиона евро. За това време Роналдо е вкарал 53 гола в 75 участия за „ остарялата дама “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР