Пандемията от коронависува доведе до икономическа криза, която засегна редица

...
Пандемията от коронависува доведе до икономическа криза, която засегна редица
Коментари Харесай

Нови начини за печелене от имоти на българския пазар

Пандемията от коронависува докара до икономическа рецесия, която засегна редица сегменти. Пазарът на недвижими парцели, и най-много този на първокласни недвижимости, обаче е измежду дребното сигурни вложения по време на стопански разтърсвания. Възможностите на българите решили да си купят апартамент или къща в страни от Западна Европа, Съединени американски щати и Канада, към този момент могат да го създадат по-лесно след стъпването на българския пазар на френската компания BARNES International.

„ От основаването на първата ни компания за първокласни парцели LUXIMMO преди 13 години, мечтаехме да предложим на клиентите си в България опцията да купуват и наемат влиятелни парцели също и в чужбина. Бързо открихме гръцкия пазар за нашите клиенти и все още сме най-сериозната българска организация с портфолио от над 3000 парцела в южната ни съседка. Не след дълго клиентите ни започнаха да запитват и за парцели в други влиятелни местоположения като Франция, Италия, Испания, Австрия, Швейцария. След съществено изследване се убедихме, че BARNES е нашият сътрудник за света”, сподели Никола Стоянов, президент на BARNES Bulgaria.

„ Плановете ни в България са амбициозни и сме подготвени да се разрастваме бързо. Обикновено получаваме лидерска позиция от три до пет години след отварянето на офис на нов пазар. Нашият лист с първокласни парцели към този момент е един от най-големите в България, който предлага повече от 250 локални парцела за продажба и повече от 6000 интернационалните “, сподели граф Гийом де Виллие, президент на BARNES International за Централна и Източна Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР