Пандемията от коронавируса парализира целия свят и България не прави

...
Пандемията от коронавируса парализира целия свят и България не прави
Коментари Харесай

Novomatic България запазва всички свои 350 служители въпреки кризата

Пандемията от ковид сковава целия свят и България не прави изключение. Много компании са принудени да прекратят своята активност и да освободят огромна част от личния състав си, само че чиновниците на Novomatic България остават на работа!

Novomatic е водеща интернационална компания в игралната промишленост. В България активността й включва импорт и разпространяване на игрално съоръжение и образуване на хазартни игри. У нас компанията има 28 игрални зали, познати под името Admiral, и 350 чиновници.

Снимка: Admiral Bulgaria

Най-важното в този миг е, че Novomatic ще резервира всички свои чиновници и работните им места са сигурни, което безспорно е огромна помощ за страна, която занапред ще се бори с икономическите последствия от ковид.

В обектите на Novomatic България се съблюдава доста добра хигиена и още в края на месец февруари бяха изпратени защитни средства в игралните зали в страната и се започнаха ограничения за стерилизация в обектите на сдружението. Приоритет на компанията е здравето, както на чиновниците, по този начин и на посетителите в игралните зали.

Клубовете Admiral са затворени от 13.03.2020 година във връзка със заповедта на Министъра на опазването на здравето заради изключителното състояние в страната. За компанията е извънредно значимо чиновниците и техните фамилии да се усещат спокойни за работните си места и за финансовата си стaбилност, по тази причина всички 350 души резервират позициите си.

Снимка: Novomatic България


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР