Пандемията от коронавирус започна да дава отражение върху наемния пазар

...
Пандемията от коронавирус започна да дава отражение върху наемния пазар
Коментари Харесай

Вирусът променя навиците на наемателите

Пандемията от ковид стартира да дава отражение върху наемния пазар в Турция. Все повече клиенти демонстрират интерес към къщи отвън огромните градове. „ За последните две седмици търсенето регистрира мощен растеж. Той е най-вече от клиенти, които живеят в мегаполиса Истанбул, столицата Анкара, както и в други огромни градове “, разясняват медиатори, представени от турското издание Daily Sabah.

Сред главните аргументи породили тази наклонност е, че хората би трябвало да работят от у дома. Често им се постанова да са в една стая, а това им пречи и нерядко се стига до спорове сред съпрузите. Поради това клиентите, най-малко краткотрайно търсят жилище с още една стая, а по-големите фамилии и къщи. Друго условие е към къщата да има и градина, с цел да могат децата да излизат най-малко там да си играят.

Част от наемателите са на мнение, че карантината ще продължи и през лятото. „ заради това част от тях търсят към къщата да има градина, където да си засадят плодове и зеленчуци, а други – басейн, с цел да може в него да си играят децата “, допълват брокери.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР