Пандемията от коронавирус определено постави нови предизвикателства пред имотния бранш.

...
Пандемията от коронавирус определено постави нови предизвикателства пред имотния бранш.
Коментари Харесай

Нови правила за огледи на имоти

Пандемията от ковид несъмнено сложи нови провокации пред имотния отрасъл. Един от най-реалистичните разновидности, с цел да продължи работата в бранша, са виртуалните огледи. При какви условия се осъществят те? Отговор може да потърсим в практиката на Ню Йорк.

След спорни известия за това дали нюйоркските организации за недвижими парцели ще могат както до момента да организират огледи, от браншовата организация Empire State Development Corporation (ESDC) сътвориха правила, които изискват по-мащабното нахлуване на виртуалните огледи в бранша.

„ Следните услуги, даване от брокери на недвижими парцели, се считат за нужни: огледи на жилищни и офис парцели, оценка на парцелите. Бизнесът може да продължи да работи при изискване, че се съблюдава обществената отдалеченост и други правила във връзка с публичното здраве. По отношение на брокерите, това значи, че те могат да продължат бизнеса си единствено от своя офис или виртуални огледи на парцелите, които оферират. Останалите услуги са неразрешени “ се споделя в изказване на ESDC.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР