Пандемията от коронавирус обхвана целия свят и, в малка или

...
Пандемията от коронавирус обхвана целия свят и, в малка или
Коментари Харесай

Когато сексът стане незаконен

Пандемията от ковид обхвана целия свят и, в дребна или по-голяма степен, се отрази на метода на живот на всички ни. Едни от най-засегнатите страни в Европа се оказаха Италия, Испания, Франция, Германия и Англия. Островът e на четвърто място по света по брой инфектирани (над 276 хиляди души) и на второ място след Съединени американски щати по брой починали от COVID-19 (над 38 хиляди души).
 Самоизолацията, сексът, неналичието на предпочитание и по какъв начин да си го върнем
Да живее сексът по време на изолираност

Как да запазим искрата жива

Именно по тази причина държавното управление на страната предприе всевъзможни вероятни ограничения, с цел да понижи разпространяването на ковид. Въпреки че последователно стартира и облекчаването на поставената карантина, към момента са в действие доста ограничавания, като наложителното носене на маски и така нататък На намерено могат да се събират не повече от шестима души, които обаче би трябвало да съблюдават отдалеченост от два метра.

Строго неразрешено е и събирането на закрито на хора от разнообразни семейства. Във връзка с последното ограничаване излиза наяве, че съгласно новия законопроект от през вчерашния ден, 1 юни, e незаконно жител на Англия да прави секс в дома си с лице, което не живее в същия дом , пишат от Metro.
 Снимка 481857

Причината е, че двамата сътрудници са от разнообразни семейства, а законът не разрешава те да се събират на закрито. До момента наказателна отговорност носеше индивидът, който отива на посетители в непознатата къща, само че в този момент към този момент и двамата попадат в графата " отвън закона ", в случай че си разрешат да се отдадат на любовни милувки на закрито.

Независимо че може да са двойка от няколко години, в случай че не са от едно домакинство, законът задължава англичаните да се усамотяват в дома си, чак откакто пандемията отмине.
 Сексът и може ли да ни убие
Може ли да ни убие сексът

Ето и как
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР