Пандемията от коронавирус накара хиляди родители да работят дистанционно. Истината

...
Пандемията от коронавирус накара хиляди родители да работят дистанционно. Истината
Коментари Харесай

По време на пандемия: Как да работим от вкъщи с деца

Пандемията от ковид накара хиляди родители да работят отдалечено. Истината е, че на всеки му се е налагало да си вземе „ хоум офис ”, когато детето е болно, само че няколко дни нямат безусловно нищо общо с няколко седмици. В началото може да наподобява много занимателно, само че в действителност това значи и значителен стрес, най-малко до момента в който се научите по какъв начин да балансирате сред потребностите на професионалния и „ майчинския ” живот. Ето няколко трика от професионалиста в тази област, Бри Рейнолдс, която има деца на 12, 6 и 2 години и работи от уюта на личния си дом към този момент близо 10 години.
1. Създайте график
Определянето на непоколебим график, който възпроизвежда този на естествен образователен ден, е много потребно. Особено, в случай че имате деца под 5, които са подвластни от вашето внимание. Създайте рутина – час на ставане, закуска, обличане, следобедна отмора и така нататък Така хем ще организирате по-добре личния си ден, хем децата няма напълно да излязат „ от форма ”, когато стане време още веднъж да се върнат в класните стаи.
2. Общувайте - даже повече, в сравнение с смятате за належащо
Като човек, който работи отдалечено от десетилетие, Рейнолдс споделя, че общуването е неин персонален приоритет, който би трябвало да бъде „ съзнателен и за който да мислиш непрекъснато “. Що се отнася до работния живот, добре е да бъдете транспарантни във връзка с обстоятелството, че жонглирате с потребностите на децата си, тъй че вашите сътрудници да не са сюрпризирани. Може да бъде от изгода да създадете електронна таблица с вашия управител и останалия екип, където всеки от вас да вкара информация за контакт при незабавни случаи и вашата наличност за виртуални срещи и конферентни диалози.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР