Пандемията от коронавирус е довела до психоза не само в

...
Пандемията от коронавирус е довела до психоза не само в
Коментари Харесай

Тити за Covid-19: Абсолютна психоза, пожелавам на всички в Левски да го минат като мен

Пандемията от ковид е довела до неуравновесеност освен в България, само че и по света. Това мнение изрази в изявление за transitionstories.eu старши треньорът на баскетболния Левски и акционер във футболния клуб Константин Папазов. Според Тити, който е преболедувал Covid 19 вирус има, само че светът би трябвало да се научи да живее с него, а не да се основава неуравновесеност.

" Смятам, че би трябвало да свикнем да живеем с казуса на тази болест. Вероятно в света към този момент 7 месеца непрекъснато се мисли по какъв начин да се откри решение на този въпрос и то рано или късно ще се откри такова при тази супермодерна и развита медицина. Ще направя елементарен паралел, с цел да потвърдя теорията си, че това е безспорна неуравновесеност. Категоричен съм, че има болест, боледувал съм и съм надалеч от нелепостите, които се тиражират, че това е някаква международна интрига. Реална болест има, шокираща е нейната неопределеност и лекуване, само че на 8 март беше разгласен първият случай и на 10 март се разболя моят племенник. Тогава се смяташе, че надали не идва краят на света и беше доста ужасно и на по 10, 15 случая треперехме. В момента случаите стигнаха до над 4000, което потвърждава, че този потрес и тази неуравновесеност е преодоляна.

Светът би трябвало да се научи да живее в положение на ковид и да се постарае задоволително да се ограничи опцията за заболяване, а за какво не и противоположното – един път вечно всички да прекарват и да имат антитела. Разбрах, че се е коментирало, че от 42 млн болни в целия свят до момента има единствено 29 регистрирани случаи на наново болни от ковид. Ако това е истина по-скоро би трябвало да свикнем с мисълта за ковид и да го прекарваме и да продължаваме напред. Светът не може да стане зависим на една пандемия – без значение, че в исторически проект много пандемии са се отразили съществено на нашето човечество.

Гледам по-философски на нещата не тъй като съм го преболедувал, а тъй като от ден първи го одобрявам за даденост на ориста – трябвало да се случи и се е случило с нас и ние би трябвало да намерим решение, а не да легнем, да се тръшнем и да считаме, че светът свършва. Тази рецесия има изключителни последици върху стопанската система на всяка една страна, изключително колкото по-голяма е стопанската система, толкоз по-големи са вредите. Да не одобряваме еднопосочно единствено своя бизнес и да не одобряваме за даденост това, което се е случило 2020 година Да се борим и да го преодолеем дружно метафизичен, без боязън и никога обаче без необятно афишираното наляво-надясно мнение, че това е международна интрига за преразпределение на стопанската система на света . Трябва да бъдем реалисти и двата тима на Левски са пострадали (баскетболният и футболният) – ще минем и през този призрачен сън и от 1 декември продължаваме напред. Това е част от нашето всекидневие! “, разяснява Тити Папазов.

Той разкри, че макар че доста от футболистите на Левски са диагностицирани с ковид към този момент положението им е положително и при позитивни проби ще могат да се върнат в игра още веднъж.

" Пожелавам на всички футболисти на Левски да минат по същия метод, по който аз го прекарах. Силно се надявам, че позитивни проби ще има на малко по-ранен стадий, с цел да може да почнем да играем, тъй като с новия треньор съм уверен, че упоритостите, които има всеки един от футболистите и мястото, което заема Левски, изискват доста работа и себераздаване от тях, а в основата на това би било тяхното здраве. Така че мощно се надявам даже в по-кратък интервал от 14 дни те да бъдат в положително физическо здраве, с цел да могат последователно да стартират да упражняват и да се върнат по най-хубавия метод на футболния терен “, изясни Папазов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР