Пандемията от COVID-19 ще приключи в най-добрия случай през 2022

...
Пандемията от COVID-19 ще приключи в най-добрия случай през 2022
Коментари Харесай

Бил Гейтс: Пандемията ще приключи през 2022 година!

Пандемията от COVID-19 ще завърши в най-хубавия случай през 2022 година, счита създателят на софтуерния колос „ Майкрософт” Бил Гейтс.

В изявление за Фокс Нюз той съобщи, че в случай че слагането на ваксина бъде утвърдено при започване на 2021 година, обстановката в Съединени американски щати ще стартира да се възстановява до идващото лято. За цялостно възобновяване ще може да се приказва към края на идната година, стига Съединените щати да оказват помощ и на други страни.

„ Епидемията в най-хубавия случай ще приключи евентуално през 2022 година Въпреки това, през 2021 година, с световен метод, би трябвало да понижим равнищата на разпространяване на инфекцията. Слава Богу, технологиите за създаване на ваксини към този момент бяха разполагаем, финансирането беше обезпечено и фирмите предоставиха най-хубавите си експерти. Така че съм оптимист, че това няма да продължи вечно”, означи Гейтс.

Според него равнището на имунизация в света по време на пандемията е спаднало с 14%, " унищожавайки напредъка, реализиран през последните 20 години ". Той изрази разочарованието си, че Съединени американски щати " не съумяха да се потвърдят, че оказват помощ за набирането на ваксини за разрастващите се страни ", добави NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР