Пандемията от COVID-19 провали мечтаната сватба на много двойки, докато

...
Пандемията от COVID-19 провали мечтаната сватба на много двойки, докато
Коментари Харесай

Двойка отпразнува сватба с 10 хил. гости въпреки пандемията

Пандемията от COVID-19 провали мечтаната женитба на доста двойки, до момента в който други съумяха да отпразнуват любовта си макар рестриктивните мерки. Такъв е казусът и с Тенгку Хафиз и Океане Алагия от Малайзия.

Двамата посрещат над 10 хиляди души на тържеството си при съблюдаване на всички COVID-мерки вместо да лимитират листата си с посетители до 20 души, написа „ Би Би Си “.

В изключителните условия това се оказва допустимо с коли – в неделя младоженците застанаха пред огромна държавна постройка в Путраджая, южно от соолицата Куала Лумпур, до момента в който гостите постепенно минаваха с колите си, с цел да поздравят младото семейство, само че със затворени прозорци.

Съпругът е наследник на авторитетния политик и някогашен министър Тенгку Аднан, който в неделя чества и рождения си ден. „ Информираха ме, че има над 10 хиляди коли тук от сутринта… За мен и фамилията ми е чест. Благодаря на всички за разбирането и спазването на всички процедури “, написа Аднан в обществената мрежа Фейсбук.

Alhamdulillah acara akad nikah anakanda saya Tengku Muhammed Hafiz dan Oceane Alagia telah berjalan lancar pagi tadi....

Публикувахте от в 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР