Пандемията от COVID-19 преобърна света и го накара да се

...
Пандемията от COVID-19 преобърна света и го накара да се
Коментари Харесай

Кои са най-подходящите сектори за стартиране на бизнес?

Пандемията от COVID-19 прекатурна света и го накара да се върти в незнайна за никого посока. В тази несигурна конюнктура и следвайки задачата си да бъде в интерес на бизнеса Investor.bg , част от Investor Media Group, за пета поредна година ще организира към този момент необятно одобрената си конференция " Предприемачи на бъдещето ", само че този път в нов формат - онлайн.

На 18 юни , тъкмо от 12:00 часа , ще стартира специфичното онлайн издание на конференцията " Предприемачи на бъдещето ". То ще се излъчва онлайн на уеб страницата на събитието на www.events.investor.bg, както и във фейсбук страницата на Investor.bg.

Изпълнителни шефове на стартъпи, знакови водачи на мнение и едни от най-успешните серийни бизнесмени у нас ще споделят от първо лице своя опит. В първата част от онлайн конференцията " Предприемачи на бъдещето " ще се организира полемика, по време на която ще бъдат посочени секторите с максимален капацитет за пускане на бизнес в актуалната конюнктура, измененията, които би трябвало да предприемем в този момент, с цел да сме готови за новото на следващия ден, както и по какъв начин могат да се приготвят бизнесмените за времето след COVID-19.

Вторият панел на онлайн конференцията ще обърне внимание на тематиката за финансирането и обезпечаването на първичен и спомагателен капитал. По време на полемиката ще стане ясно кои са източниците на финансиране, по какъв начин представителите дребния и междинния бизнес могат да получат достъп до капитал и какви ограничения са нужни за поощряване на предприемачеството.

Последната част от конференцията е непокътната за специфичен Fireside chat с Маги Назер - цифров бродяга и изпълнителен шеф на фондация " Солидарност в деяние ". Тя стартира кариерата си като обществен бизнесмен още в трети клас, когато провежда благотворителни акции за болно момче от квартала си. Тези и други първи опити за

взаимност я убеждават, че в никакъв случай не е прекомерно рано и в никакъв случай не си прекомерно дребен, с цел да направиш смяна. Въпросите към Маги Назер ще задава Елена Кирилова - софтуерен публицист в Investor.bg и водещ в предаването за високи технологии UpDate по Bloomberg TV Bulgaria.

Цялата стратегия на петото издание на " Предприемачи на бъдещето " може да откриете на уеб страницата на събитието. Онлайн конференцията може да наблюдавате като се регистрирате гратис www.events.investor.bg.

Събитието се реализира с генералната поддръжка на Пощенска банка, както и с поддръжката на Индустриален Холдинг България. Институционален сътрудник на събитието е ABLE, а медийни сътрудници са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Money.bg и Smartmoney.bg.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР