Пандемията от COVID-19 няма да затихне през 2022 година, тъй

...
Пандемията от COVID-19 няма да затихне през 2022 година, тъй
Коментари Харесай

СТРАШНИ ПРОРОЧЕСТВА ЗА ИДНАТА ГОДИНА: Идват нови вируси, ваксините ща са безсилни

Пандемията от COVID-19 няма да затихне през 2022 година, защото напролет ще се появят нови вируси, против които имунизациите ще се окаже, че са безполезни. Това твърди младата индийка Абигия Ананд. Момичето предсказало проблемите с ковид една година преди болестта.

Според множеството астролози и ясновидци, за които написа съветското издание, 2022 година е времето на огромно събуждане.

Някои от тях имат вяра, че коронавирусът ще е за нас ново начало. Следващите 10 години са времето, което ще ни накара да се замислим за нашите полезности, житейските си избори и да определим кои сме.

Турският астролог Мурат Коюн назовава 2022 година година на мощните тествания за целия свят.

Пророкът от Иран Салман Салехигударза пък предизвестява за заплахите, които могат да сполетят всеки. Според него Земята е жив организъм и реакцията й на дейностите на хората ще е страшна. Ще се разсънят вулканите на Изтока, посочи той.

Руското издание написа и за Ванга като една от най-известните ясновидки на столетието. Тя предсказала гибелта на президента на Съединени американски щати Джон Кенеди, както и на руския деспот Йосиф Сталин. Прогнозите й били точни.

Според пророчицата от Петрич през 2022 година хората ще се сблъскат с ужасна чума. Очевидно тя е говорила за COVID-19. Според нея, ужасната болест нямало да изчезне, а ще стане като простуда.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР