Пандемията оказа влиянието си върху спортния свят, както и върху

...
Пандемията оказа влиянието си върху спортния свят, както и върху
Коментари Харесай

Филмът, който ще покаже как коронавирусът засегна спорта

Пандемията оказа въздействието си върху спортния свят, както и върху всичко останало, несъмнено. Абсолютно всички мачове и надпревари бяха прекъснати за към два месеца, само че футболът към този момент стартира да се връща към естествения си темп.

Същото обаче не важи за NBA, където към момента се умува дали сезонът да бъде доигран и по какъв начин тъкмо да се случи.

Докато чакаме развиване, стана ясно, че Антоан Фукуа (двата кино лентата за " Закрилникът " ) ще режисира документален филм за резултата на пандемията върху спорта.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Chris Paul (@cp3) на Фев 25, 2020 в 8:38 PST

Според Variety, The Day That Sports Stood Still е по концепция на Крис Пол . Самият баскетболист на Оклахома Сити Тъндър ще вземе присъединяване, като влиза и в ролята на продуцент.

Работата по кино лентата към този момент е почнала, като концепцията е играчи от разнообразни спортове да споделят по какъв начин коронавирусът се е отразил както на тях самите, по този начин и спортовете, които практикуват.
 Hustle, Адам Сандлър, Леброн Джеймс, Netflix и филмът за баскетболен скаут
Адам Сандлър става скаут... баскетболен скаут

Когато Сандлър играе, а Леброн Джеймс продуцира

Идеята на The Day That Sports Stood Still е да покаже, че какъв брой значима част от всекидневието на хората е спортът, както и какъв брой вяра и мощ ни дава точно в сложни времена. Кога ще забележим резултата като документален филм към момента не е ясно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР