Пандемията няма да спре Дядо Коледа да обиколи света и

...
Пандемията няма да спре Дядо Коледа да обиколи света и
Коментари Харесай

СЗО: Дядо Коледа може да обикаля света, той е имунизиран за COVID-19

Пандемията няма да спре Дядо Коледа да обиколи света и да раздава дарове на идния празник, тъй като той е ваксиниран против COVID-19, съобщи в понеделник служителка на Световната здравна организация, представена от Агенция Франс Прес..
Докато пандемията на ковид продължава да вилнее, шефката в СЗО по въпросите за рецесията Мария Ван Керкхове сподели на брифинг за пресата, че схваща, че доста деца се тормозят по какъв начин вирусът може да повлияе на Дядо Коледа.
 Дядо Коледа ще раздава дарове единствено след ваксина Дядо Коледа ще раздава дарове единствено след ваксина
Властите в Съединени американски щати оповестиха, че хората, които работят като Дядо Коледа и елфи в моловете в навечерието на Нова година, ще бъдат измежду първите...
„ Разбирам, тъй като той е на по-голяма възраст “, сподели тя, отговаряйки на въпроса на публицист за това дали фантастичната, разнасяща дарове фигура, известна с белите си мустаци и брада и огромния си стомах, може да не е в рискова група за ковид.
„ Мога да ви кажа, че Дядо Коледа е ваксиниран против този вирус “, сподели Ван Керкхове, която самата има двама дребни сина. " Имахме къс диалог с него и той се оправя доста добре, и госпожа Коледа се оправя доста добре и сега те са доста заети ", сподели тя.
Тя сподели още, че СЗО се е чула с редица международни водачи, които споделиха, че са, които попречват световните пътувания и ще разрешат на Дядо Коледа и летящите му елени да влязат във въздушното им пространство.
„ Така той ще може да пътува във и отвън въздушното пространство и да може да доставя дарове на децата “, сподели тя.
 Историите на Дядо Коледа и Дядо Мраз - разнообразни, само че с общи корени (СНИМКИ) Историите на Дядо Коледа и Дядо Мраз - разнообразни, само че с общи корени (СНИМКИ)
Децата от поколението, живяло преди и след 1989 година, са получавали дарове и от Дядо Мраз, и от Дядо Коледа. Повечето от тях евентуално с...
Но въпреки да изглеждаше нетърпелива да успокои децата преди празника, Ван Керкхове също по този начин не пропусна да посъветва по какъв начин е най-добре хората да бъдат в сигурност и да се спре предаването на вируса, който към този момент е умъртвил повече от 1,6 милиона души през последната година. " Мисля, че е доста значимо всички деца по света да схванат, че от Дядо Коледа, а също и от самите деца би трябвало да се ползва прецизно ", сподели тя.
Децата би трябвало да слушат родителите си и „ да се уверят, че си лягат рано в навечерието на Коледа “, сподели тя, наблягайки, че „ Дядо Коледа ще може да обикаля света, с цел да доставя дарове “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР