Пандемията на Ковид-19 застраши не само здравето ни, но и

...
Пандемията на Ковид-19 застраши не само здравето ни, но и
Коментари Харесай

Фондът „NOVA възможност за теб“

Пандемията на Ковид-19 заплаши освен здравето ни, само че и българският пазар. Затова Нова Броудкастинг груп и Нетинфо подадоха ръка и сътвориха фонда „ NOVA опция за теб ”, споделя

Фондът „ NOVA опция за теб “ е насочен към дребния и междинен бизнес у нас , който понесе тежък удар през последните месеци. Той е на стойност един милион лв.. А неговата цел – разпространение на активността на 100 български компании.

Интересът се оказа извънредно огромен. Само за пет дни акцията получи над хиляда кандидатури. Успешните 100 към този момент са определени, а всяка една от тях ще получи рекламен пакет на стойност 10 хиляди лв.. Той включва 30-секунден слот в ефир и позиция в уеб страниците на Нет Инфо. Този месец стартира и излъчването на акциите в ефир. А с част от сполучливите претенденти ще ви срещнем в идващите редове.

Димитър Калинов е шеф на компания за дограма, аксесоари и услуги. Пандемията нанася тежък удар върху неговия бизнес. За него „ NOVA опция за теб ” е втори късмет да възвърне изгубеното и да се опита да реализира баланс. „ Лично аз се надявам в действителност да успеем да компенсираме нулевите месеци, да успеем да реализираме годишните таргети. Най-голямата опция в действителност е да се представим пред една друга група от клиенти, към които все още не сме имали опция да се таргетираме, а точно телевизионния канал и групата Нетинфо. ”

В сходна обстановка се намира Калоян Стоев , чиято компания в Стара Загора предлага българска био козметика. За него, опцията за реклама е нещо ново. „ Като българска компания, която създава български артикули, до момента не сме имали опция да популяризираме в национална българска телевизия, а това е една чудесна опция да предложим и срещнем българския консуматор с продуктите. ”

Средства за реклама се намират мъчно, изключително за дребния и междинен бизнес, само че фондът отваря нова опция компанията да показа продуктите си на клиентите. „ Моментът за нас и за всички е сложен. В обстановка, в която няма свободни оборотни пари, тази самодейност на Нова телевизия е от огромна помощ. ”

Кампанията на NOVA доближи и до Черноморието. Живко Трифонов се надява, че това лято, българите ще предпочетат да почиват в родните курорти.

„ Моментът е сложен за всички. Туристическият бранш е измежду най-засегнатите, както всички знаем. Икономическата рецесия е невиждана, тъй че поддръжка, безплатна освен това под формата на реклама, думата е една – скъпа. ”

Той се надява, макар компликациите пред сектора, да реализира един сполучлив летен сезон. „ Искам да благодаря на Нова телевизия за чудесната самодейност. Тя ни дава страховит късмет да презентираме продукта си пред необятната ви публика и да покажем, че комплексът ни е в действителност едно отлично място за отмора. ”

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР